Product Review : Midnight Fantasy Eau De Perfume by Britney Spears

9:09:00 PM

Hi lovelies, how's your day? hope it's wonderful as always.
Welcome Feb! wow, time flies so fast, I'll be back to office only in a few days *sigh*.

I'm going to post about one of my fragrance, it's actually an old product -  it's limited edition and was launched at 2006-,  I think it's nice to share it with you. It's Midnight Fantasy Eau De Perfume by Britney Spears... 

It comes in a dark and round blue bottle with a very nice design and fake diamonds around it reflecting the stars in the middle of the night... seductive..


Britney is used to be my fav singer back then hehe, love her old song like Baby One More Time, Sometimes, From The Bottom of My Broken Heart, Toxic etc etc hahaha...(almost ketahuan deh ni umur :D ).

OK back to the product, I suddenly bought this EDP - with my own money ya - year ago (belum habis2 sampai sekarang), at C&F Perfumery store Central Park (iih masih inget hahaha). I was falling in love with its fruity sweet and seductive scent at the first time, ok a lil bit strong actually. At first it's sweet scent reminds me of bubblegum candies (centil centil elegan gitu deh penggambarannya).

Top notes : Framboise , blackcherry and plum
Middle notes : Orchid, Freesia and Iris
Base notes : amber, musk and vanilla

since it's EDP, I think it's supposed to be long lasting...but why do I feel that it's not long lasting enough for such an EDP, it's more like an EDT for me...

Price : around IDR 650,000 for 100ml

Thanks for reading :)

xoxo


Disclaimer : I bought this product with my own money, and this honest review is based on my experience using it





You Might Also Like

8 comments

  1. Warnanya biru menggoda, cakep banget. Oh ya Kak mau tanya, maksud dari top, middle, base notes tu apa ya?, trims atas jawabannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai mutiara.. iya menggoda ya.. hahaha...jadi yang aku tau dan peroleh dari hasil baca2 ke wiki dll... parfum itu terdiri dari 3 komposisi :
      Top notes itu wangi yang pertama kali tercium saat parfum pertama kali disemprotkan,
      Middle Notes atau Heart notes, ini wangi yang keluar setelah top notes menguap, biasanya 5-30 menit si heart notes ini akan kecium.
      Base Notes : ini wangi yang keluar setelah parfum lama menempel di kulit, biasanya keluar setelah kurang lebih 3 jam pemakaian...

      Makanya biasanya kalau beli parfum, tunggu sampe at least middle notenya kecium, karena pertama kali disemprot dan setelahnya bisa berbeda wanginya...

      kurang lebih seperti itu... hope it helps ya say...

      Delete
  2. Thanks for sharing!
    Parfume ini cocok dipake pas kapan ya? Day atau night kah? ;)
    C&F Perfumery juga ada di MM deh ya kayanya? hihhi


    Monic,
    http://monicutez.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai monic, yup2 dear sama2.... parfum ini seharusnya didesign untuk malam hari karena wangi sweetnya yang strong... cuma aku suka pakai di dari pagi hari juga buat ke kantor hihihii asal ga banyak2 semprotnya masih ok si...cuma kalau buat ngedate sore2 sampe malem asik banget wanginya...

      Delete
  3. Wah makasih udah sharing kak, baru paham juga nih soal top, middle sama base notes-nya ^^ packaging-nya worth the price ya kak, elegan banget <3 oya makasih kakak udah mampir ke post aku <3 langsung aku cus follow blog kakak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi judith, iya sama2 :) hihii centil2 elegan gitu ya :D thanks uda follow aku, aku folback ya...

      Delete
  4. Mrs. Mui
    aku setuju banget sama review kamu ini.. aku juga merasa baunya ga lasting kok..
    2 jam an aja jg ilang kalau di aku mah..
    dan menurutku, baunya kurang berat untuk jadi parfum malam..
    karena aku berasa wanginya ringan bgt kaya wangi bodyspray BBw atau Vs...
    aku suka bgt sih wanginya manis yang buah asem gitu.. beda sama kbykn parfum manis ku..
    tapi ya itu ya.. sayangnya dia gak lasting...
    padahal based on what i read on fragrantica.com http://www.fragrantica.com/perfume/Britney-Spears/Midnight-Fantasy-802.html
    they say, it has a good lasting power.. so i bought it.. but it turns out different from what i read :(

    theresiajuanita.blogspot.com

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Winner of PAC MAKEUP BLOG Competition 2013

Winner of PAC MAKEUP BLOG Competition 2013

Featured as IBB Blogger of The Month - MAY 2013

IBB November 2013 Makeup Challenge Winner

Subscribe